Charakterystyka hurtowni gastronomicznej

6 min

Sklep hybryda-gastro.pl to wyspecjalizowana hurtownia gastronomiczna, która funkcjonuje na terenie całego kraju. W jej ofercie można znaleźć wyspecjalizowane urządzenia, które są przeznaczone do różnego rodzaju lokali gastronomicznych. Charakteryzują się wysokim poziomem funkcjonalności, dlatego warto dowiedzieć się na ich temat nieco więcej.

Nadstawki chłodnicze

Hurtownia gastronomiczna przede wszystkim posiada w swojej ofercie takie urządzenia, jak różnego rodzaju nadstawki chłodnicze. Występują one w dość zróżnicowanych wariantach, które są zależne od ich funkcjonalności, a także przede wszystkim przeznaczenia. Nadstawki chłodnicze z powodzeniem mogą być wykorzystywane w różnych lokalach gastronomicznych. Są używane przede wszystkim do schładzania jedzenia, które znajduje się w witrynach, ale także do ich odpowiedniego eksponowania klientom. Są to bardzo funkcjonalne urządzenia, dzięki którym sposób serwowania oraz podawania potraw klientom na pewno zyska na jakości. Dlatego warto w szczególny sposób zastanowić się nad ich zakupem.

Warniki gastronomiczne

Kolejnym produktem, który znajduje się w ofercie hurtowni gastronomicznej z całą pewnością są warniki gastronomiczne. Tego rodzaju produkty mają dość szerokie możliwości zastosowania. Przede wszystkim są wykorzystywane do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, czyli gotowania. Dzięki temu cały proces gotowania może przebiegać w szybszy i bardziej efektywny sposób. Warniki gastronomiczne dostępne są w sprzedaży w dość zróżnicowanych wariantach. Wśród nich można wymienić zarówno warniki gazowe, jak i warniki elektryczne. Oba rodzaje warników do swojego działania wykorzystują różny rodzaj energii. Urządzenia te bardzo dobrze sprawdzają się jako jeden z elementów ciągu grzewczego lub samodzielne stanowisko pracy. Dlatego warto je zakupić do lokalu gastronomicznego o różnym charakterze.

Szafa do dojrzewania mięsa

Wśród urządzeń, które znajdują się w ofercie hurtowni gastronomicznej można również wymienić szafę do dojrzewania mięsa. Jest to bardzo przydatne urządzenie w wielu lokalach gastronomicznych. Sprawdzi się przede wszystkim w miejscach, w których serwowane są steki, ponieważ wykorzystywane jest w procesie dojrzewania mięsa. Dzięki temu mięso staje się bardziej aromatyczne oraz smaczne, co na pewno w bezpośredni sposób przełoży się na zadowolenie klientów. Dlatego warto zastanowić się nad zakupem urządzenia, które charakteryzuje się tak wysoką funkcjonalnością oraz możliwościami zastosowania. Będzie to doskonała decyzja.

HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK

https://hybryda-gastro.pl

TEL: 32 418-72-55

E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl

NIP: 6312312497, REGON: 241677598

ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice

Leave a Reply